Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Anna - 16 februari 2010 12:09

I lördags så var det öppethus i barnens skola. De har en temavecka varje år, som avslutas med öppethus på lördagen. Då redovisar de sina olika teman som de har arbetat med under vecka. Åk 8 där Fredrik går hade kärlekstema, och i åk 3 där Jossan går var det vinterOS tema.

Här håller Jossan och hennes kamrater sin redovisning, som handlade om USA. Barnen hade blivit uppdelade i olika länder, som de sedan fick samla fakta om under veckan.

Själv var jag delaktig i ÅK 8´s caféförsäljning, då de håller på med insamling till höstens klassresa. Vi sålde bullar, korv och kaffe på löpande band. Alla familjer hade bakat, så de fanns de mest fantastiska bakverk att köpa. Vi hade bidragit med muffins. Jag får erkänna att baka är inte min grej. Vi fick göra om smeten och gräddningen tre gånger innan vi var nöjda. Men kul var det.

Sedan följde en kompis till Jossan med oss hem.  Väl hemma tog vi en ridtur i snön, jag, Jossan , Ellen, och kompisen Sandra. Jättehärligt. Själv red jag på Black Ocean, det var en trevlig upplevelse.

Vi var även ute på söndagen.

Nu börjar licens och tränarkursen på Täby Galopp närma sig, på lördag är det dags. 


Kramar Anna  

Ovido - Quiz & Flashcards