Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Anna - 11 februari 2009 16:02

Mobilblogg. Tjoho. Jag kan blogga från mobilen också. Kram

Av Anna - 11 februari 2009 15:36

I måndags så hade vår ungdomssektion årsmöte. Ni kan se på bilden det härliga glada gänget som ska hitta på massa aktiviteter på ridskolan. Ny ordförande blev Tove, och det passar ju bra eftersom hon och Agnes precis har påbörjat ridsportförbundets ungdomsledarutbildning.


På den andra bilden ser vi Malin som har varit ordförande under året. Malin ska ju som jag tidigare har skrivit pausa ifrån stallet ett tag och satsa på sina studier. En stor kram till Malin, och lycka till. Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen.


Tyvärr fick Z bryta bruksprovet. Han var jätteduktig. Godkändes av veterinären, visade upp sina gångarter godkänt under ryttare. Fick jättefina omdömen på sin exteriör bl.a "Stor, ädel och välpropertionerlig hingst" Men tyvärr så var han oregelbunden i sin trav på tredje dagen. Så han hade nog gjort illa sig. Och då valde vi att bryta för Z´s del.


Så nu är han på väg hem till Eneby igen. Kommer med transport från Skåne ikväll. Nu kommer han att kastreras, och matchas för att förhoppningsvis få tävla i Falsterbo i sommar.


Kram Anna

Ovido - Quiz & Flashcards